top of page

GEBOORTE

sBevalling87Soof.jpg
sBevalling52Soof.jpg
Anne bevalling103zw.jpg

En dan is er een lief klein wondertje op komst! Wauw wat een geweldige, bijzonder maar ook spannende tijd.
Logisch dat je over verschillende dingen aan het nadenken bent. Wellicht ook om het proces van de geboorte vast te laten leggen door een geboortefotograaf, zodat vader in spé ook zijn volle aandacht voor de toekomstige moeder en dus de bevalling heeft.

Omdat een geboorte vaak gepaard gaat met onvoorspelbaarheid en ik hier een ruime plek voor in mijn agenda moet plannen, raad ik aan om tijdig te boeken, om teleurstellingen te voorkomen. 

Kennismakingsgesprek

We hebben van te voren een kennismakingsgesprek, waarin ik uitleg hoe ik te werk ga en wat jullie eigen wensen zijn. Het is handig om van te voren wat punten op papier te zetten, zodat jullie gelijk al een beeld hebt hoe jullie deze bevalling zouden willen ingaan.
We hebben 2 weken voor de uitgerekende datum regelmatig contact via de whats app of telefonisch, vanaf deze periode ben ik dan ook geheel beschikbaar voor jullie! 

De bevalling

De bevalling kan zowel thuis als in het ziekenhuis plaatsvinden, ik pas mij hier voordelig op aan.
Het is wel raadzaam om het ziekenhuis/ verloskundige in te lichten dat er een geboortefotografe aanwezig zal zijn.

Zodra de weeën begonnen zijn, nemen jullie contact met mij op, zodat ik me kan voorbereiden om naar jullie toe te komen. Vanaf ongeveer 5 cm ontsluiting hoop ik bij jullie aanwezig te zijn, om zo alle prachtige/ zware/ intense, grappige en emotionele momenten vast te kunnen leggen. 

Ik zal me vooral veel op de achtergrond begeven, want het is immers jullie moment, maar alle belangrijke momenten zal ik zo mooi mogelijk proberen vast te leggen voor jullie.

Ik blijf tot ongeveer 1 uur na de bevalling, zodat er natuurlijk ook foto's gemaakt gaan worden van het wegen, aankleden, voeden en de ontmoeting met eventuele broertjes en/ of zusjes.

 

Na de reportage

Als de sessie is afgerond, maak ik zelf een grote selectie van de mooiste foto’s.

Deze zullen jullie z.s.m. bewerkt in het zwart/ wit ontvangen, omdat ik van mening ben dat dit het mooiste resultaat geeft.

Alle shoots op locatie zijn excl. reiskosten á 0,45 cent per km.

Let op: Voor bedrijven en zzp'ers geldt het (afgesproken) tarief excl. btw.!

€1050,-

Geboortereportage

  • Kennismakingsgesprek

  • Aanwezig vanaf 5 cm ontsluiting tot 1 uur na de bevalling

  • Alle foto's in zwart-wit

  • De foto's via Wetransfer

€900,-

Geplande Keizersnede

  • Kennismakingsgesprek

  • Aanwezig 1 uur voor tot 1 uur na de bevalling

  • Alle foto's in zwart-wit

  • De foto's via Wetransfer

bottom of page