top of page

OVER MIJ

Sabine2zw.jpg

Mijn naam is Sabine en woon in het gezellige Twente. 
Ik heb de eigenschap erg geduldig te zijn en dit is in het vak (kinder)fotografie erg belangrijk. Na de geboorte van mijn 1e kind, ben ik met het fotografie virus "besmet" geraakt. Ik wilde vanaf het begin al graag alle speciale momenten van mijn eigen kinderen vastleggen en geleidelijk aan werden dit ook de speciale momenten uit het leven van anderen. Mijn passies zijn vooral het fotograferen van newborns en gezinnen, liefst in een vrije setting. 

 

Naast mijn baan als fotografe ben ik tevens afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs, en heb ik een kleine 10 jaar voor de klas gestaan. Dit geeft mij het voorrecht kinderen meestal goed in te kunnen schatten, de omgang met kinderen gaat bij mij vaak natuurlijk en op een rustige, vertrouwde manier. 

Enkele uitgangspunten voor mijn manier van fotograferen zijn: rust, puur, spontaan, natuur- aarde- en pasteltinten, strak en humor met een knipoog. 
Mijn streven is uniek te zijn in wat ik doe, dat mijn foto's herkenbaar zijn voor anderen en dat mensen verliefd worden op mijn foto's en mijn eigen bewust gekozen stijl.

 

Mijn doel is vooral het maken van foto's, waar veel liefde en gevoeligheid in terug te vinden is.

Hier zal ik tijdens een fotoshoot altijd naar streven....

D.m.v. unieke foto's kunnen we immers die schitterende onbetaalbare momenten uit ons leven voor altijd vastleggen.

Het lijkt me leuk om ook jou te mogen fotograferen, dus neem gerust contact met mij op!
Dan gaan we elkaar wellicht in "real life" ontmoeten.

lieve groet,

Sabine

bottom of page